Rólunk

Az Audit Assistance Kft. 2002. óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja. Kollégáink a szükséges szaktudáson túl elhivatottak is.

Bővebben

Az Audit Assistance Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. 2002. óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja.

Társaságunk az elmúlt években jelentős tapasztalatokra tett szert a könyvvizsgálati szolgáltatások területén. A munkatársak nemcsak a szükséges szaktudással rendelkeznek, hanem azzal az elhivatottsággal is, melyre az ügyfeleink üzleti ügyeinek előmozdításához szükség van.

Ügyfeleink között a magyar kis-, és középvállalkozásokon túl jelentős külföldi tulajdonosi hátterű vállalkozás is megtalálható, így ügyfélkapcsolataink Európa több országára is kiterjednek.

A könyvvizsgálat célja, hogy véleményt alkossunk arra vonatkozóan, hogy az éves beszámoló megbízható és valós képet mutat, és összhangban van a számviteli előírásokkal, valamint a vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetéről megbízható és valós képet ad. A vállalkozások életében egyre fontosabbá válik a nyilvánosságra kerülő, külső felek által is megtekinthető éves beszámolók megfelelő információtartalma és hitelessége.

A társaság vezetőségének olyan szaktanácsadók szolgáltatásaira van szüksége, akik jól ismerik a magyar piaci viszonyokat, és ezt a tudást használják fel a vezetőségnek nyújtott támogatáshoz, valamint egy alapos szakmai könyvvizsgálat lefolytatásához.

Az évközi, folyamatos kapcsolattartásra épülő könyvvizsgálati szolgáltatásunk során megfelelő időben el tudjuk látni a társaság vezetőségét a tanácsainkkal, hiszen figyelemmel kísérjük a társaság tevékenységét.

Könyvvizsgálati munkánk során kiemelten figyelünk arra, hogy megfeleljünk a törvényi, szakmai és etikai előírásoknak, mely biztosítéka annak, hogy munkánk eredményeképpen olyan független és hiteles vélemény kerüljön kibocsátásra, amely megfelelő alapot nyújt a pénzügyi információk felhasználói részére.

Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy betartsuk a határidőket, valamint, hogy alapos könyvvizsgálati munkánkkal segítsük a társaságok tulajdonosait, vezetőségét és számviteli szolgáltatóját.